Sponsors

Wilt u ons werk financieel ondersteunen of op een andere wijze bijdragen aan de doelstellingen van de stichting, neem dan contact met ons op via info@stichtinghuifbedrijdenwalcheren.nl of stort uw bijdrage op bankrekeningnummer: NL60RABO0340366931.

Wij zijn blij met elke bijdrage hoe klein ook!

Wellicht ten overvloede wijzen wij u erop dat Stichting Huifbedrijden Walcheren (per 1-12-2011) is aangewezen als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) wat betekent dat giften en donaties overgemaakt ten goede van de stichting aftrekbaar zijn van de belasting.

Plaats een link naar onze website.

Wilt u ons helpen de website van Stichting Huifbedrijden Walcheren bekend te maken bij een groter publiek? Plaats dan één van onderstaande banners op uw website en link deze door naar: www.stichtinghuifbedrijdenwalcheren.nl. Wij danken u hartelijk voor uw steun.

Banner 1: (728×90 pixels)

banner-728x90

Banner 2: (300×250 pixels)

banner-300x250